Working Office/Editing Suite

The brief for this Garden Room design was to create a building to be used as a functioning editing suite and office for a videographer. It needed to offer the perfect amount of space for two workstations, flow with the existing garden seating area and be completely maintenance free. The garden itself already had a neat, modern feel with dark grey decking, arbour and patio; therefore a light grey composite cladding was chosen with dark grey doors to both blend with the current decor and ensure a maintenance free building. A lot of our clients work from home and being able to separate home and work life is so valuable. One of the key opportunities of having a completely bespoke Garden Room is

Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Basic Square
Are you considering a Garden Room?
Call Now: 01273 839491
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon